student.werkenbijstibbe.nl
Leer Stibbe kennen door deel te nemen aan één van onze events! Wij organiseren het hele jaar door verschillende events zodat je kennis kunt maken met ons kantoor, onze mensen en de praktijk.

Stibbe Talks

Al vanaf je eerste studiejaar bieden we je de mogelijkheid om laagdrempelig kennis te maken met ons kantoor. Stibbe Talks bestaat uit speeddates met advocaten en/of kandidaat-notarissen, een afwisselend inhoudelijk programma en een afsluitende borrel. De volgende Stibbe Talks zal op 11 april 2024 plaatsvinden. Houd deze pagina in de gaten voor meer informatie.

Events

Op dit moment zijn er helaas geen events beschikbaar.

Praktijkdagen

De beste informatie krijg je van onze mensen zelf. Daarom organiseren we de Stibbe Praktijkdagen. Vanaf je derde jaar kun je kennismaken met onze advocaten en (kandidaat-)notarissen. Zij nemen je mee in de dagelijkse praktijk. Je krijgt de gelegenheid om inhoudelijk én persoonlijk te ‘proeven’ van werken bij Stibbe.

Lijkt het je leuk om deel te nemen? Meld je via onderstaande button aan!

Masterclass London Calling

Ben jij een ondernemende student Nederlands, Fiscaal of Notarieel recht en ben jij klaar voor een unieke ervaring? Wil jij in vier dagen tijd ondergedompeld worden in de wereld van de internationale rechtspraktijk en kan jij niet wachten om erachter te komen hoe het is om bij Stibbe te werken? Ben jij minimaal derdejaars student en klaar voor een uitdaging? Houd dan deze pagina in de gaten voor de Masterclass London Calling 2024!  

Masterclass Amsterdam Connects

Ben jij een ondernemende student Nederlands, Fiscaal of Notarieel recht en ben jij klaar voor een unieke ervaring? Wil jij in vier dagen tijd ondergedompeld worden in de wereld van de internationale rechtspraktijk en kan jij niet wachten om erachter te komen hoe het is om bij Stibbe te werken? Ben jij minimaal derdejaars student en klaar voor een uitdaging? Meld je dan aan voor Amsterdam Connects 2024!

Recruitment events

Door het jaar heen organiseren we nog meer recruitment events. We staan op banenmarkten, organiseren kantoorbezoeken en gastcolleges. Lijkt het je leuk om deel te nemen? Houd onze eventagenda en social media kanalen dan goed in de gaten. We kijken uit naar je komst!

Oriënterend gesprek

Overweeg je om te solliciteren voor een positie bij ons kantoor, maar heb je liever eerst een oriënterend gesprek? Dat kan. Neem contact met ons op via e-mail of telefoon.

Wil jij meer weten of een afspraak maken?

Neem dan nu contact met mij op!

Eva Boertje

Recruiter
+31 20 546 05 93

Job Alert

Blijf op de hoogte van nieuwe vacatures.